Faaborg Vandrerhjem i hjertet af Faaborg på Sydfyn

Velkommen til FAABORG VANDRERHJEM på Sydfyn

også tidligere kendt som DANHOSTEL FAABORG Vandrehjem

Ønsker i at rejse til  Faaborg og derfor søger et sted til overnatning er I altid velkommen hos Faaborg Vandrerhjem på Sydfyn.
Om I er en familie, en større gruppe skal på lejrskole eller studietur vil vi meget gerne byde jer velkommen.

Efter en større renovering i 2017, byder vi indenfor i vores meget flotte, moderne og ikke mindst hyggelige omgivelser ved foden af Svanninge Bakker. Direkte ved vandet ligger Faaborg, en af landets ældste og smukkeste købstæder. Midt i byen ligger Faaborg Vandrerhjem i 2 velbevarede og smukke bygninger fra slutningen af det 19. århundrede.

De to fredede bygninger er oprindelig opført som fattiggård/badeanstalt og udstråler en hyggelig og smuk atmosfære. Den fantastiske natur og Det Fynske Øhav ligger lige udenfor døren.

Smukke og venlige omgivelser, eget hus til den enkelte lejrskole eller gruppe. Kort afstand til byen, havnen, færger til det sydfynske øhav, lækkert havnebad, dejlig badestrand, biograf, lækre cafeer og restauranter, skov og natur område, naturlegeplads, svømmehal med varmvandsbassin.

Kontakt os og hør mere om vores vandrehjem i Faaborg på Sydfyn

Ønsker I at få flere informationer om vores vandrehjem i Faaborg på Sydfyn, er I meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 13 06 51 eller sende os en mail kontakt@faaborgbyferie.dk. I er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.

(+45) 22 13 06 51
kontakt@faaborg-byferie.dk
Book